Zelf een website met startpagina’s maken

Geplaatst op 10-11-2023

Categorie: Computer en internet

Wilt u een moderne webgids samenstellen zonder zelf te hoeven programmeren? Dan biedt het Startpagina Script hiervoor de oplossing. Zonder dat u kennis hoeft te hebben van programmeren, kunt u met dit pakket via een gebruikersvriendelijke interface uw eigen website samenstellen. Van de diverse onderdelen kunt u op een gebruiksvriendelijke wijze de kleuren en stijl kiezen. Het script zorgt er vanzelf voor dat de juiste codes van de kleuren naar de browser van de bezoeker worden gestuurd.

Een website gemaakt met het Startpagina Script bestaat grotendeels uit dochterpagina’s, die individueel een eigen subdomein toegewezen krijgen. Bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina kan het gewenste subdomein gekozen worden.

Niet alleen kunt u informatie met het script categoriseren, ook kunt u geld verdienen met het script door website eigenaren de mogelijkheid te geven om binnen uw linkoverzicht opgenomen te worden. U kunt voor opname binnen uw overzicht geld vragen. Uit welke perioden de klant kan kiezen, kunt u als beheerder instellen. Daarbij kunt u per ingestelde periode een prijs bepalen. Dit stelt u in staat om geld te verdienen via het internet.

Er zijn een aantal betaalproviders die worden ondersteund door het script (waaronder het veelgebruikte Mollie). Hiermee kunnen betalingen door klanten direct verwerkt worden, zodat een nieuwe link direct in het overzicht op uw website opgenomen wordt na een succesvolle betaling. Ook wanneer er bij de betaling in eerste instantie iets mis gaat, krijgt de klant hier een melding over en kan hij het opnieuw proberen. Zodat er alsnog een succesvolle betaling kan plaatsvinden.

Diverse uitbreidingen kunt u toevoegen aan het script. Deze maken bijvoorbeeld dochterpagina’s aan over diverse onderwerpen, zo is er een uitbreiding die 48 sportgerelateerde dochterpagina’s aanmaakt inclusief deelonderwerpen, zonder dat u dat handmatig hoeft te doen.

Zou u graag meer over de mogelijkheden van het script willen weten, dan kunt u de website van Vrolijk Internet Services raadplegen. Vrolijk Internet Services is de maker van het Startpagina Script. Indien u een licentie wilt aanschaffen, kan dat via de website van Vrolijk Internet Services. U krijgt dan toegang tot de bestanden die nodig zijn om het script te installeren.